Café Vroeg of Laat introduceert ‘het nieuwe uitgaan’

vroeg-of-laat-het-nieuwe-uitgaan.jpg

2019- UIT-eten-GAAN is een beleving bij Café Vroeg of Laat in Spanbroek. Het eetcafé (v.a. 16.00 uur) loopt over naar muziekcafé (v.a. 21.00 uur) waar de gasten na het diner niet direct naar huis gaan, maar gezellig kunnen blijven voor de goede (live)muziek en de ongedwongen sfeer.

“Alweer drie jaar geleden heeft ons hele team gepassioneerd gewerkt aan ons uitgaansconcept en bijbehorende sfeervolle inrichting. Dit blijven wij doen met veel plezier. We verzorgen een positieve plek waar onze gasten een goed gevoel van krijgen en een mooie tijd kunnen beleven”.

Open keuken

Bij uniek uitgaan hoort goed eten, daarom heeft Eet- en Muziekcafé Vroeg of Laat een open keuken waar de lavagrill en barbecuesmoker de smaakmakers zijn. De diners kenmerken zich door de pure ingrediënten en ambachtelijke technieken. Chef kok Peter Beentjes vertelt: “Mensen willen weer authentiek eten. Een puur product met smaken die niet uit een pakje komen. Ik werk met tal van verschillende kruiden, specerijen en technieken om precies dat te bereiken.”

Bij eten hoort ook drinken. De wijnkaart is wel bekend, bij Café Vroeg of Laat worden gasten geadviseerd om eens een passend speciaalbier of whiskey bij een gerecht te verkiezen. Op tap bieden wij u: Heineken pilsner, Affligem Blond, Seizoensbier van Brand.

Vertrouwde gezelligheid

Muziek heeft vanaf 1999 een belangrijke rol gespeeld bij Café Vroeg of Laat en daar verandert niets aan. Na het diner is er ruimte om als gast te blijven en staat er regelmatig livemuziek, een quiz of theatershow op het programma van het muziekcafé.

Proef de sfeer

Op donderdagen, vrijdagen, zaterdagen (m.u.v. volledige reserveringen zie agenda) en zondagen opent Eet- en Muziekcafé Vroeg of Laat om 16.00 uur en is de keuken tot 21.00 uur geopend. Ook is het mogelijk om uw eigen (besloten)feest te organiseren/vieren, op een door u gewenste zaterdag of middag/avond door de week. Op donderdagen, vrijdagen & zondagen is het Eetcafé altijd open vanaf 16.00 uur voor a la carte diner. Informeer naar de vele mogelijkheden ook voor groepen.

Ondernemend

Sinds 1999 is Café Vroeg of Laat gevestigd aan de Spanbroekerweg 192 in Spanbroek na een overname van de eerste private uitbater. Daarvoor was het pand in beheer van de parochie van de naastgelegen Bonifatiuskerk. Het café bood en biedt gelegenheid aan vieringen van feesten en café avonden. Als CLUB VOL was er, in discotheeksfeer, plaats voor opkomende en gerenommeerde DJ’s en bands. Dit wordt voortgezet in het Muziekcafé met de vernieuwde beleving. Ook werden en worden er in de sfeervolle tuin, op het kerkpad en op andere locaties diverse evenementen georganiseerd. o.a. met/bij De Weyver Hoogwoud, OK-events, KermisTENT Opmeer, Jaarmarkt Opmeer.