Café Vroeg of Laat

2020- UIT-eten-GAAN is een beleving bij Eet- & muziekcafé Vroeg of Laat in Spanbroek.

2020 - SPANBROEK- Eet- & Muziekcafé Vroeg of Laat biedt voor onbepaalde tijd geen à la carte diner. De chef is voor onbepaalde periode absent. Wij zijn enthousiast op zoek naar een oplossing voor de nabije toekomst. Wij zijn uiteraard geopend op de reguliere openingstijden (zaterdagen zijn besloten). En bieden u, als de afgelopen 20 jaren, een sfeervolle locatie voor samenkomsten, feesten-partijen en (muziek)evenementen. Ons team heet u welkom in Spanbroek.

In Spanbroek kunt u altijd genieten van de sfeer. Vanaf 21.00 uur start het muziekcafé elke donderdag, vrijdag & zondag met een divers programma waaronder goede (live)muziek. (zie AGENDA). Besloten feesten kunt u bij ons vieren op zaterdagen-avonden als ook door de weeks i.o. Informeer naar de nog vrije data in 2020.

“Vanaf 2014 heeft ons hele team gepassioneerd gewerkt aan ons uitgaansconcept en bijbehorende sfeervolle inrichting. Dit blijven wij doen met veel plezier. We verzorgen een positieve plek waar onze gasten een goed gevoel van krijgen en een mooie tijd kunnen beleven”.

Open keuken

Bij uniek uitgaan hoort goed eten, daarom heeft Eet- en Muziekcafé Vroeg of Laat een open keuken waar de lavagrill en barbecuesmoker de smaakmakers zijn. De diners kenmerken zich door de pure ingrediënten en ambachtelijke technieken. Chef kok Peter Beentjes vertelt: “Mensen willen weer authentiek eten. Een puur product met smaken die niet uit een pakje komen. Ik werk met tal van verschillende kruiden, specerijen en technieken om precies dat te bereiken.”

Bij eten hoort ook drinken. De wijnkaart is wel bekend, bij Café Vroeg of Laat worden gasten geadviseerd om eens een passend speciaalbier of whiskey bij een gerecht te verkiezen. Op tap bieden wij u: Heineken pilsner, Affligem Blond, Seizoensbier van Brand.

Vertrouwde gezelligheid

Muziek heeft vanaf 1999 een belangrijke rol gespeeld bij Café Vroeg of Laat en daar verandert niets aan. Na het diner is er ruimte om als gast te blijven en staat er regelmatig livemuziek, een quiz of theatershow op het programma van het muziekcafé.

Proef de sfeer

Op donderdagen, vrijdagen, zaterdagen (m.u.v. volledige reserveringen zie agenda) en zondagen opent Eet- en Muziekcafé Vroeg of Laat om 16.00 uur. Ook is het mogelijk om uw eigen (besloten)feest te organiseren/vieren, op een door u gewenste zaterdag of middag/avond door de week. Op donderdagen, vrijdagen & zondagen is het café (zomer ook de tuin op het zuiden) open vanaf 16.00 uur. Informeer naar de vele mogelijkheden ook voor groepen.

Ondernemend

Sinds 1999 is Café Vroeg of Laat gevestigd aan de Spanbroekerweg 192 in Spanbroek na een overname van de eerste private uitbater. Daarvoor was het pand in beheer van de parochie van de naastgelegen Bonifatiuskerk. Het café bood en biedt gelegenheid aan vieringen van feesten en café avonden. Als CLUB VOL was er, in discotheeksfeer, plaats voor opkomende en gerenommeerde DJ’s en bands. Dit wordt voortgezet in het Muziekcafé anno 2020. Ook werden en worden er in de sfeervolle tuin, op het kerkpad en op andere locaties diverse (muziek)evenementen georganiseerd. o.a. met/bij De Weyver Hoogwoud, OK-evenementen, KermisTENT Opmeer, Jaarmarkt Opmeer.